Armering

Med över 40 års erfarenhet inom branschen med betong kan du som kund vara trygg och säker på att du har hittat företaget som arbetar med långsiktiga lösningar då det gäller allt inom betong, inte minst armering.

Armeringen används för att öka betongkonstruktionens hållfasthet. Det är med andra ord armeringen som är det allra viktigaste för att du ska kunna bygga vidare på något som ska hålla i många år framöver. Därför är det också av högsta vikt att arbetet utfört på ett korrekt sätt vilket vi på Matts ROT & Betong garanterar dig som kund.

Betong är runt 10 ggr sämre på att ta upp dragkrafter än tryck. Det innebär att med långa spännvidder mellan upplag eller stora punktlaster behövs kraftigare armering. Oftast omsluts dessa järn av en bygel runt för att fixera/fördela krafterna mellan armeringsstängerna och betongen.

Armeringsnät används för att fördela tryckkrafter, men även för att motverka dragkrafter vid mindre belastningar, ett tryck på ett ställe skapar oftast en dragbelastning på ett annat ställe. När betong härdar motverkas sprickbildning av nätet.

Företag eller privatperson? Vår kundkrets är Vi ser möjligheterna i varje enskilt uppdrag och arbetar alltid utifrån kundens behov och önskemål utan att för den delen rubba på varken noggrannhet eller kvalitet.

När du anlitar oss för armering eller någon av våra andra tjänster är du garanterad ett arbete som utförs enligt branschregler och rådande krav.

Från senvåren 2019 mer inriktat mot mindre kortare projekt och gärna åt privatpersoner.

Varmt välkommen till Matts ROT & Betongarbeten – det lilla företaget som utför de stora jobben inom armering och betongarbeten i Stockholm, Huddinge, Haninge, Nynäshamn och Tyresö.